TÄYTÄ LAINAHAKEMUS - SAAT LAINAPÄÄTÖKSEN HETI

1 280 €
188 €
Hyväksyn Suomenyhdistelylaina.fin käyttöehdot ja Suomenyhdistelylaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Warning

Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisen lainatarjouksen. Et sitoudu vielä mihinkään! Mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Hae lainaa heti 100 – 60 000€ netistä

SuomenYhdistelylaina.fin kautta haet lainaa netistä heti tilillesi. Saat kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Hae nyt lainaa, niin kilpailutamme sen puolestasi ja nosta edullinen laina tilillesi!

  1. Hae lainaa täyttämällä lainahakemus sivuillamme parissa minuutissa
  2. Saat heti useita lainatarjouksia pankeilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä - parhaimmillaan jop 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
  3. Hyväksy itsellesi paras lainatarjous ja laina voidaan maksaa tilillesi heti
Lainamäärä

Valitse ylhäältä, minkä suuruisen lainan kuukausieriä haluat tarkastella, niin näytämme sinulle arvion keskimääräisestä kuukausierästä kullakin maksuajalla. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa laina-aika ja lopullinen pankin tai muun luotonantajan tekemä henkilökohtainen korkotarjous. Klikkaa lainataulukos hae lainaa, täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja saat lainan heti tilillesi.

Lainaa yhteishakijan kanssa vai ilman?

Lainahakemukseen kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan lisätä yhteishakija. Rinnakkaisvelallisen johdosta luottoriski on pienempi pankille, joten saat todennäköisemmin lainatarjouksen ja vieläpä edullisemmin. Yhteishakija on hyvä olla erityisesti silloin, kun lainasumma on suuri tai haet isoa yhdistelylainaa.

Kaikki pankit ja luotonantajat eivät kuitenkaan ota hakemuksessa täytettyä yhteishakijaa vastaan, joten rinnakkaishakijasta saat hyötyä vain osassa tapauksista. Yleisempää onkin, että lainahakemuksella voi olla vain yksi hakija. Tällöin saamasi korkotarjoukset riippuvat siitä, kuinka hyväksi pankki arvioi tulevaisuuden maksukykysi. Mitä parempi arvio maksukyvystä, sitä vähemmän riskiä pankille ja sitä edullisempi lopullinen lainatarjous on.

Laina heti tilille 24/7

Lainahakemuksen voi tehdä verkossa 24/7, mutta tilittämisen nopeudessa voi olla eroja. Perinteisesti lainan nopea maksu tilille on ollut vain netissä toimivien luotonantajien mahdollisuus. Järjestelmät on kuitenkin kehittyneet ja nykyään myös suomalaiset pankit pystyvät tarjoamaan lainaa heti tilille. Lakien puitteissa luotonantajat saavat tilittää haetut lainat asiakkaan tilille kello 7-23 välillä, mutta luottotileiltä nostoja voi mahdollisesti tehdä muinakin aikoina. Paljon riippuu luotonantajan aukiolosta, kuinka nopeasti lainaa voidaan maksaa tilille. Tyypillisesti pienemmät toimijat pystyvät maksamaan rahat heti myös viikonloppuna, mutta suuremmat pankit tilittävät lainoja vain arkisin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Netissä lainahakemus ja lainapäätökset ovat nopeita, koska lähes kaikki toiminnot voidaan automatisoida. Usein luotonantaja pystyy tekemään myös lainapäätöksen täysin ilman liitteitä, joka osiltaan nopeuttaa lopullisen lainapäätöksen syntymistä. Joissain tapauksissa pankki saattaa antaa alustavan lainapäätöksen ja pyytää vielä palkkatodistuksia tai muita liitteitä, joten lähetä nämä heti saadaksesi rahat nopeasti tilillesi. Liitetiedostoja ei aina pystytä lukemaan automaattisesti, joten tällöin lopullisen lainapäätöksen valmistuminen vaatii luotonantajalta manuaalisen tarkistuksen, joka onnistuu vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Nykyään on myös yleistynyt esimerkiksi Instantor-luottoanalyysi. Verkkopankkitunnistautumisen jälkeen automaattinen luottoanalyysi arvioi maksukykysi ja antamiesi tietojen paikkansa pitävyyden, joten lainapäätös voidaan tehdä heti 24/7.