TÄYTÄ LAINAHAKEMUS - SAAT LAINAPÄÄTÖKSEN HETI

1 280 €
188 €
Hyväksyn Suomenyhdistelylaina.fin käyttöehdot ja Suomenyhdistelylaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Warning

Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisen lainatarjouksen. Et sitoudu vielä mihinkään! Mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Clock
Nopea ja kätevä
Löydä parhaat mahdollisuudet säästä lainasi kuukausierässä.
Clock
100% kotimainen
SuomenYhdistelylaina.fi on täysin suomalainen palvelu.
Clock
Suojattu yhteys
Tietosi on suojattu salatulla yhteydellä ja ovat aina 100% turvassa.

Löydä edullisin yhdistelylaina kilpailuttamalla - Säästä velkojen maksussa

Yhdistä pienet lainasi yhdistelylainalla 60 000 euroon asti. Hae kauttamme yhdistelylainaa, ja saat nopean vastauksen sinulle parhaiten sopivasta lainasta. Kilpailutamme puolestasi yhdistelylainoja eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, ja vertaamme niitä keskenään. Voit valita sinulle tulevista tarjouksista parhaan vaihtoehdon, ja yhdistää lainasi helposti, ja luotettavasti.


1
Nopea
Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.
2
Ilmainen
Hakeminen ei maksa mitään.
3
Säästä koroissa
Etsimme sinulle parhaan lainan.
4
Vakuudeton
Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
5
Turvallinen
Jo satoja tuhansia käyttäjiä Suomessa.

Miksi yhdistelylainan ottaminen kannattaa?

Yhdistelylainan avulla voit saada helpotusta lainojesi maksamiseen, ja mielenrauhaa talouteesi. Yhdistelylainan tarkoituksena on ottaa yksi suuri laina, jonka avulla maksetaan pois kaikki aikaisemmat pienemmät lainat. Tällöin vain tämä yksi suurempi laina jää maksettavaksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhden lainan kuukausierän maksamisesta kuukausittain. Tällöin myös eräpäivää on helpompi tarvittaessa siirtää, eikä lainasta tarvitse huolehtia niin paljon.

Suurin etu jonka yhdistelylaina antaa, on pienempi korko, ja alhaisemmat kuukausierät. Yleensä mitä suurempi laina, sitä pienempi lainan korko on. Tämän takia yhden suuren lainan ottaminen monen pienen lainan sijasta antaa sinulle paljon pienemmän koron. Kun korko laskee, myös kuukausierän summa pienenee merkittävästi. Tämän avulla voit säästää satoja euroja kuukausittain. Säästöjen kautta taas voit maksaa lainaasi nopeammin pois, tai saada lisää käyttörahaa arkeesi.

Mitä kannattaa huomioida yhdistelylainaa ottaessa?

Kun kaikki pienet lainat maksetaan pois yhdellä isolla lainalla, laina-aika luultavasti pitenee jonkin verran. Tämä johtuu siitä, että kuukausierät pienenevät, jolloin niiden maksaminen kestää pitempään. Usein tämä on kuitenkin pidemmällä tähtäimellä hyvä asia, jotta rahaa jää kuukausittain käyttöön hieman enemmän. Kun pakolliset menot saa kuukausittain hoidettua kunnialla pois, pystyy elämän suunnitteluun ja oman talouden parantamiseen keskittymään paljon paremmin.

Jotta pankilta tai rahoitusyhtiöltä saa yhdistelylainaa, on luottotietojen oltava kunnossa, ja hakijalla on oltava säännölliset kuukausitulot. Me kuitenkin kilpailutamme lainoja usealta eri pankilta, joten sinulla ei tarvitse olla tiettyjä vuosituloja, tiettyä lainasummaa, eikä sinun tarvitse täyttää muita ikärajoituksia, kuin täysi-ikäisyys. Vertailemalla yhdistelylainoja kauttamme pidät huolen siitä, että löydät parhaimman mahdollisen lainan jolla yhdistellä kaikki velkasi.

Mitä tehdä jos luottotiedot ovat menneet?

Jos luottotietosi ovat menneet, mutta haluat silti saada yhdistelylainan, on tähän muutama vaihtoehto. Voit hakea apua velkakierteeseen Takuusäätiöltä, joka voi vakuuttaa järjestelylainan 34 000 euroon saakka. Tämä on nimenomaan velkajärjestelyn keino, ja siihen on haettava Takuusäätiön kautta. Järjestelylainan saamiseen on myös jonoa, joten lainaa ei tule saamaan nopeasti. Toinen vaihtoehto lainojen yhdistelyyn ilman luottotietoja, on oman kunnan sosiaalinen luotto. Tätä voi saada korkeintaan 15 000 euroa, ja sen saaminen riippuu omasta kotikunnasta. Tämänkään saaminen ei ole helppoa, mutta voit tarkistaa oletko oikeutettu tähän ottamalla yhteyttä kotikuntaasi.